סלט קינואה, רימון ופירות יבשים


מאת ד"ר רני פולק

סלט מרענן ומתקתק המתאים כתוספת למנה עיקרית בארוחת החג בראש השנה 

מצרכים: (8 מנות)
- 2 כוסות קינואה
- 4 כוסות ציר ירקות
- 2 רימונים
- 50 גר' משמש מיובש
- 50 גר' דבלים
- 4 כפות נענע קצוצה
- 4 כפות בצל ירוק קצוץ
- 1 כף פטרוזיליה קצוצה
- 3 כפות שמן זית
- 1 לימון
- מלח ופלפל

אופן הכנה
- שיטפו את הקינואה
- בשלו את הקינואה עם הציר על אש קטנה עד לספיגת כל הנוזלים (כ עשרים דקות)
- קררו
- הוציאו את הגרעינים מתוך הרימונים, קצצו את הדבלים ואת המשמש המיובש
- הוסיפו אותם לסלט וערבבו עם שמן הזית עשבי התיבול ומיץ מהלימון
- תקנו תיבול עם מלח ופלפל

 בתיאבון וחג שמח !

התכנים המופיעים בדף זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד ואינם מהווים המלצה כלשהי.